papier2.jpg

Workshops

Elke maand verzorg wij een workshop, de ene maand zal die in Eibergen zijn en de maand daarop in Hengelo. Af en toe verzorgen wij ook meer workshops in de maand, hou daarom deze pagina in de gaten en onze Facebook pagina. Er zijn verschillende soorten workshops die je bij ons kunt gaan volgen. Hieronder hebben wij een korte beschrijving van hoe die workshops gaan en wat ze inhouden. En als laatst vind je op deze pagina ook informatie over ons VIP clubje (aanbieding).

Schermafbeelding 2020-08-10 om 10.14.34.

Project workshop

Kosten €10,-

Dit zijn workshops waar het gaat om het project. In de titel van de workshop zal al duidelijk staan beschreven wat voor soort project we gaan maken en wij hebben ook al een voorbeeld. Tijdens de workshop wordt op een eenvoudige manier getoond hoe het project gemaakt kan worden en gaan we die uiteraard ook in gezellige sfeer maken. 

Schermafbeelding-2020-08-10-om-10.13.44.

Techniek workshop

Kosten €10,-

Dit zijn workshop waar het gaat om technieken. In de titel van de workshop zal al duidelijk staan beschreven wat voor soort techniek we gaan gebruiken. Tijdens deze avond zullen verschillende projecten gemaakt worden waar die techniek bij wordt gebruikt.

Schermafbeelding 2020-08-10 om 10.14.13.

Product workshop

Kosten rond de €25,- of €30,-

Dit zijn workshops waar het gaat om producten van Stampin’ Up! Wij kondig van te voren aan om welk product het gaat. Tijdens deze workshops gaan we projecten maken met dat product en heb je aan het eind van de avond niet alleen leuke projecten om mee naar huis te nemen maar ook het product krijg je mee naar huis. Zo kun je thuis gemakkelijk verder. De kosten voor deze workshops zijn hoger dan de hierboven genoemde workshops vanwege het product(en) die je krijgt.

Workshop abonnement (VIP clubje)

tijdelijk niet mogelijk om te abonneren

 

Voor €25,00 per maand zit je in ons VIP clubje.

Als VIP mag je naar alle (product)workshops die wij geven.

Je krijgt elke maand bij de workshop een product of meerdere producten t.w.v. €25,00. 

Geplande workshops