blauwpapier.jpg

Word ook demonstrator

Als demonstrator van Stampin' Up! heb jij de leiding. Velen zien demonstrator zijn als kans om een succesvol thuis onderneming op te bouwen voor extra inkomsten of een voltijd carrière. Anderen zien het als een kans om hun favoriete hobby te financieren en een geweldige verzameling stempelsets, accessoires en gereedschappen op te bouwen. Welk pad je ook kiest, Stampin’ Up! zorgt voor een speciale en belonende ervaring.

Maak het verschil

Inspireer 

Als Stampin’ Up! demonstrator leer je anderen creatief om te gaan met hoge kwaliteit stempels, inkt en papier. Net als embellishments, speciale tools, mooie project kits en meer. Je helpt met het coördineren van projecten zodat je klanten een geweldige freubel ervaring hebben, ongeacht de vaardigheidsniveau. 

 

Breng mensen samen
Onderdeel van een demonstrator zijn is het samenbrengen van mensen om samen de creatieve ervaring te delen - in persoon of online. Je klanten zullen enthousiast zijn om creatieve tips en technieken te leren en om ideeën uit te wisselen. Je komt net als jouw klanten in contact met nieuwe vrienden die net zo van freubelen houden als jij. 

wordt-ook-demo.jpg
2020_join_relationships.jpg

Begin je eigen bedrijfje

Ondersteuning

Stampin’ Up! biedt de ondersteuning die je nodig hebt om een succesvol bedrijfje aan huis te runnen. Zo krijg je elk kwartaal een magazine en wekelijks e-mails vol met projectideeën, zakelijke tips en nieuws over de nieuwste ontwikkelingen. Stampin’ Up! biedt ook het hele jaar door regelmatig promoties, zodat je contact kunt opnemen met je klanten. En de fantastische tweejaarlijkse OnStage-evenementen voor demonstrators. Tijdens Onstage kun je als een van de eersten de nieuwste catalogus/producten zien. Ook kun je genieten van trainingen, informatie over de nieuwe producten en nog veel meer. Meer over Onstage hier: OnStage

 

Verdien geld en beloningen

Als demonstrator verdien je 20-25% op elke verkoop plus extra’s. Je kunt ook teamcommissies verdienen door anderen te rekruteren om lid te worden van jouw team. Oh en je kan elk jaar een fantastische reis verdienen. Denk aan Thailand, Alaska, Mediterrane cruises en meer! Maar hiervoor moeten de zaken wel heel goed gaan. 

Begin nu

 

Creeër je starterspakket

Kan het delen van creativiteit echt een (bij)baan zijn? Ja! En je kunt meteen beginnen. Een Starterspakket kost je €129,- maar heeft een waarde van €175,- aan producten. Hierbij ontvang je business materialen waaronder 8 lopende catalogussen. Ook hoef je niet te betalen voor de verzendkosten. Dus wacht niet!


Wil je je inschrijven als demonstrator of heb je vragen mail dan naar jackyenkarlijn@gmail.com