blaadje.jpg

Wat is Stampin' Up!?

Wie wil nou niet van zijn hobby zijn beroep maken. Dit deed Shelli Gardner en haar zussen in 1988. De toen jonge moeder uit Kanab en Utah hebben het idee van samen knutselen in een ontspannen sfeer omgezet in een bedrijfsmodel. Het kreeg de naam Stampin’ Up!. Een merk die allerlei producten aanbiedt voor stempelen en projecten zoals kaarten maken.

Het idee van Stampin’ Up! is om de producten aan te bieden in ontspannen en gezellige sferen. Daarom kun je het niet in winkels kopen maar tijdens evenementen van demonstratrices of door deze een mail/bericht te sturen met je wensen.

Demonstratrices zijn onafhankelijke verkoopadviseurs die zijn ingeschreven bij Stampin’ Up! Meer weten over demonstratrice worden. Lees het hier: Demonstratrice worden.
Ondertussen is Stampin’ Up! een wereldwijd bedrijf met in totaal 50.000 Stampin’ Up! demonstrators in totaal. Deze vind je in de landen: Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Japan, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, verenigd koninkrijk en sinds 2012 ook in Nederland.

Heb je vragen over het bedrijf/merk Stampin’ Up! stuur, vraag het gerust.

watisstampinup3
watisstampinup2
watisstampinup6
watisstampinup
watisstampinup4
watisstampinup5