tekstwolkjes.jpg

Over ons

Wij zijn moeder (Jacky/Jacqueline) & dochter (Karlijn). Allebei demonstratrices van Stampin’ Up! actief in de Achterhoek en Twente.  Hieronder hebben wij ons individueel voorgesteld. Veel leesplezier.

Polaroid1.jpg

Ik ben Jacqueline Roerdink, al jaren getrouwd met mijn grote liefde Jan, moeder van twee volwassenen Stefan en Karlijn en trotse oma van Teske en Tjitske. Ik woon samen met Jan al jaren in Eibergen en zijn beiden dol op rondfietsen in de mooie natuur hier in de Achterhoek en Twente. Ik ben naast demonstratrice van Stampin’ Up! werkzaam in de zorg. Niet als verzorgende maar in de horeca. 

 

Al van jongs af aan ben ik creatief bezig. Zo heb ik de meeste creatieve hobby’s als breien, haken, borduren, kleien, schilderen, sieraden maken, kleding maken wel gedaan. Breien, haken en kleding maken vind ik nog steeds erg leuk om te doen. Vooral breien en haken op de bank voor de tv. 

Mijn echte passie en daarom mijn favo hobby is stempelen en leuke projecten maken met papier en accessoires. Jaren geleden was ik dan ook heel blij om te horen dat het hobby merk Stampin’ Up! ook in Nederland te verkrijgen was. Zonder ook maar 1 bestelling te doen bij een demo, werd ik gelijk zelf demonstratrice. En nog steeds geen spijt van. Ik zie het niet als werk maar als mijn hobby. 

overons-jacky-2
overons-jacky-7
overons-jacky-5
overons-jacky-3
overons-jacky-1

Ook mijn dochter stapte in, maar meer voor de actie die er op dat moment was. Dit deed ze een paar keer en nu blijven plakken als demo. Wij vinden het heerlijk om samen met de producten van Stampin’ Up! bezig te zijn en de daarbij horende activiteiten en die vriendinnen die door die activiteiten hebben leren kennen. 

Ik ben een enorme digibeet en daarom zul je vooral blog berichten van Karlijn hier tegen komen. Karlijn is meer van het online en ik dan zoals ze blijkbaar zeggen van het offline. Ik geef dan ook graag workshops om mijn passie en enthousiasme over mijn hobby te delen. En dat vind ik heerlijk, een avond vol gezelligheid in gezelschap creatief bezig zijn. Hier geniet ik en mijn gasten enorm van. Ik hoop dit dan ook nog lang te mogen doen. 

 

Mij volgen kan op Facebook en Instagram.

Polaroid2.jpg

Ik ben Karlijn en sinds 2018 heb ik het mooie Achterhoek omgeruild voor het net zo mooie Twente om daar in Hengelo samen te wonen met mijn geweldige vriend Gerben en onze kat Nala. 31 oktober kwam hier onze mooie dochter Teske bij. 

Met zo’n creatieve moeder zal het wel geen verrassing zijn dat ook ik van jongs af aan al met plezier creatief bezig ben. Breien en haken is niet voor mij weggelegd, maar andere hobby’s die mijn moeder dan deed wilde ik ook wel uitproberen. Naast af en toe computer spelletjes, films en series kijken is toch de hobby stempelen en met papier bezig zijn mijn favoriet. 

Doordeweeks ben ik werkzaam als Grafisch Vormgever/web(shop)designer bij InStijl Media. Hier werk ik 4 dagen in de week met veel plezier. Daarnaast ben ik demonstratrice van Stampin’ Up! maar zie dat echt meer als hobby van plaats werk, je zult mij ook niet zien op markten producten proberen te verkopen. Bij mij/ons gaat het om de beleving van het creatief bezig zijn. 

overons-jacky-8
overons-karlijn-4
overons-karlijn-5
overons-karlijn-3
overons-karlijn-1
overons-karlijn-7

Mijn moeder had al een hele tijd gehoord van het merk Stampin’ Up! maar dit was toen nog niet in Nederland verkrijgbaar. Toen dit wel het geval was en mijn moeder instapte als demonstratrice, was ik jaloers op haar mooie starterspakket en dacht, dat wil ik ook wel. Dus ik stapte ook in als demonstratrice en liet dat ook weer verlopen en stapte daarna nog een paar keer in om van de acties te profiteren. 

Het is geweldig om samen met mijn moeder bij het Stampin’ Up! wereldje te horen. Ik heb zoveel leuke mensen ontmoet die ik anders nooit ontmoet had. Dit door de workshops maar ook de evenementen die Stampin’ Up! organiseert voor demonstratrices. Ik hoop dit nog een tijd te mogen doen en de mensen die ik heb ontmoet nog lang te mogen kennen en zien.

Mij volgen? dit kan via deze website natuurlijk en Facebook, Insta 1, Insta 2, Youtube en Pinterest.