wishlist.jpg

Catalogussen

Voor elk wat wils 

De jaarlijkse en seizoensgebonden catalogussen van Stampin 'Up beloven producten die perfect zijn voor elk seizoen en elke gelegenheid. De catalogussen staan niet alleen vol met geweldige producten maar ook met prachtige voorbeelden van projecten die je met die geweldige producten kan maken. Ik haal hier bijna al mijn inspiratie uit voor mijn handgemaakte kaarten.

Elk jaar heb je één grote catalogus vol met projecten voor elk seizoen en elke gelegenheid. Deze wordt elk jaar vernieuwd. Tot nu was dit elk jaar in Juni. Daarnaast heeft Stampin’ Up! elk jaar twee kleinere catalogussen. Eén voor het voorjaar en de andere voor het najaar. Deze twee zijn een goede aanvulling op de grote catalogus. De grote catalogus noemen ze de annual catalog en de twee kleinere zijn occasions catalogs.

Stampin’ Up! heeft een aantal stempels in het Nederlands. In de catalogus zie je dan in het klein tekst erbij staan in welke talen ze nog meer beschikbaar zijn. Helaas zie je dan niet precies de teksten in de catalogus want ze laten alleen de Engelse versie zien. Onderaan deze pagina heb ik de Nederlandse stempelsets geplaatst zodat je ze gemakkelijk kan bekijken. Dubbelklik voor inzoomen. 

Gedrukte Catalogussen. 

Hieronder kun je de catalogussen online bekijken. Toch is de gedrukte versie natuurlijk veel leuker en makkelijker. Je kan dan gemakkelijk je favorieten aankruisen net als de producten die je al hebt. Heb je nog geen gedrukte versie van de hieronder genoemde catalogussen? Laat het ons dan weten, dan zorgen wij dat er één voor je klaar ligt die je bij één van ons kan ophalen of wij versturen het via de post. Wij hebben er genoeg, dus #durf te vragen. 

Jaarcatalogus2022-2023.jpg

2022-2023 Jaarcatalogus PDF

De jaarcatalogus bevat de kernproducten van Stampin’ Up!, waaronder stempelsets, gereedschap, accessoires en creatieve sets die het hele jaar door van pas komen.

Kerst2022.jpg

Juli - december 2022 mini catalogus

Maak kennis met de Minicatalogus juli-december 2022!

binnenkort
SaleABration2022.jpg

Juli - augustus Sale-A-Bration Brochure

Brochure met geweldige producten die u GRATIS kan verdienen.

binnenkort

NL stempelsets en bundels

VLINDERLIEFDE

VLINDERLIEFDE

VROLIJKE VIOOLTJES

VROLIJKE VIOOLTJES

TUINFLUITERS

TUINFLUITERS

THEE EN TROOST

THEE EN TROOST

NATUURLIJK VOOR ALTIJD

NATUURLIJK VOOR ALTIJD

PLANTENPOST

PLANTENPOST

SAMEN STERK

SAMEN STERK

HOF VAN EDEN

HOF VAN EDEN

GELUKSBRENGERTJES

GELUKSBRENGERTJES

FANTASTISCHE FEESTDAGEN

FANTASTISCHE FEESTDAGEN

HEMELSE HORTENSIA

HEMELSE HORTENSIA

BIJZONDERE ZONNEBLOEMEN

BIJZONDERE ZONNEBLOEMEN