inkcolors.jpg

Bestellen

Ben jij net zo enthousiast over de producten van Stampin’ Up! als wij? En wil je de producten uit de lopende catalogussen graag bestellen? Dan zit je hier goed. Hieronder beschrijven wij hoe je bij ons kan bestellen. De catalogussen nogmaals bekijken kan hier: catalogussen

Via mail bestellen

De makkelijkste manier om te bestellen is door mij je wensen te mailen. Ik kan het gelijk voor je bestellen en het bij jou laten bezorgen. Hier moet je wel verzendkosten voor betalen maar dat zijn de Stampin’ Up! producten meer dan waard. 

 

Ga je mij je bestelling mailen dan ontvang ik graag een paar gegevens. Dit zijn je voornaam, achternaam, telefoonnummer en je adres. Daarna ontvang ik de artikel nummers, namen, aantallen en de prijs van de producten die je graag wilt bestellen. Hieronder een voorbeeld hoe je het kan aanleveren, dit is voor mij overzichtelijk. (Let op: er komen nog €5,95 verzendkosten bij)

 

Artikelnummer Naam Aantal Prijs

1 - 0000000 Naam van het product 0 €0,00

2 - 0000000 Naam van het product 0 €0,00

3 - 0000000 Naam van het product 0 €0,00

4 - 0000000 Naam van het product 0 €0,00

Mailen kan naar jackyenkarlijn@gmail.com 

Online (creditcard nodig)

Als je een creditcard hebt kun je ook online bestellen op de website van Stampin’ Up!: www.stampinup.com en klik op shop. Denk eraan om linksboven Nederland te selecteren. Als je wilt gaan afrekenen word je gevraagd of je een demo hebt. Hier kun je mij invullen. Dan kan ik je een bedankkaart sturen en eventueel advies geven wanneer je vragen hebt. (Let op: er komen nog €5,95 verzendkosten bij)

 

Verdien rewards

Mocht je nu lekker gespaard hebben of net je loon hebben gekregen dan kun je beter één grote bestelling bij mij doen dan veel kleine bestellingen. Stampin’ Up! geeft namelijk rewards wanneer je boven de €200,- komt. Je krijgt 10% van het bedrag kado om nog meer van te bestellen. Bij €200,- krijg je dus €20,- waar je nog meer spullen voor uit mag kiezen. Mocht je boven de €375,- komen dan wordt dat 12% van het bedrag en bij €550,- wordt dat 14% van het bedrag die je gewoon kado krijgt. Dit geld wat ze ‘rewards’ noemen moet je wel tijdens die bestelling gelijk gebruiken, gebruik je ze niet verdwijnen ze weer. Bij een bestelling boven de €550,- mag je ook nog eens een product uitkiezen voor de helft van het geld. Hieronder het overzicht van Stampin’ Up!

Stampinrewards.png